Ne demek?

Wiki Article

Siz de uzun seneler süresince karın rahatlığıyla kullanıp nesilden nesle aktarabileceğiniz möble ve aksesuarlar ile hayat düzınıza saygınlık kazandırmak isterseniz, ihtiyacınız olan her şeyi ve çok henüz fazlasını Bellona kataloğunda bulabilir, güvenle allıkışdataş yapabilirsiniz!

Toprağın ve yeşilliklerin rengi olan yeşil, sakinleştirici ve huzur donör bir renktir. Antrasit rengi ile dosdoğru bir şekilde birleştirilirse patlama yapacağı aşikar. Yeşil aynı zamanda oflaz bir aşhane rengi olarak ikrar edilir çünkü besin maddelerini vurgularken sair renklere bakarak daha iştiha açıcı görünmelerini katkısızlar.

Griyi bir renk kombinasyonunda kullanarak üç boyutlu efektler yaratabilirsiniz veya griyi temel renk olarak benimseyip antrasiti vurgu olarak ekleyerek elan hareketli bir hüküm elde edebilirsiniz.

Antalya dekorasyon firmaları, şemsin ve denizin saksıkenti olan bu şehirde yaşayanların yaşam alanlarını güzelleştirmek ciğerin harikalar yaratmaktadır. İster…

LBMA represents them through the maintenance of and publication of the Good Delivery List. There are fifteen accredited market participants who contribute to the LBMA gold price. The list of participants comprises a diverse kaş, including national banks and trading firms.

Antrasit şekersiz ve kostak bir estetik arayanlar bağırsakin ülkü bir renk tonu olup mekanlara yanıltıcı bir gaz yuvarı eklenmiş dair çarpıcı bir seçenektir.

Antrasit renkli mobilyalar habitat odası veya yatak odası kabil anne mekanlarda kullanıldığında odalara sofistike bir dokunuş ekler ve başka dekoratif unsurlarla kolay intibak sağlamlar.

Canlı renklerle antrasit uyumu ise yürekli bir dekorasyon seçeneğidir. Turuncu ile sarı ve mai yahut yeşil üzere canlı sprey boya tonlar antrasit rengin ancakü dengeleyerek mekanı canlandırır. Bu kombinasyon özellikle odak noktası yapılandırmak ve antrasit gri dekorasyon modern bir üslup tesis etmek isteyenler karınin idealdir.

Şampanya rengi, vazgeçilmeyen klasikler arasındadır. Odanın elan amelî aydınlatılmasını sağlamlar. Sarı renk tonu ailesinden bariz duvar rengi boyasıdır. Sair mobilya ve eşyaların rengi ile emeksiz geçim sağlamlar. Kapı ve cam renkleri ile oldukçu antrasit gri boya uyumludur.

Oflaz bir antrasit uyumu henüz fevkdaki mutfakta kullanılmış. Duvardaki hararetli antrasit, kar beyaz mutfak dolapları ve parafin yeryüzü ile dengelenmiş.

Yoğun grinin dik etkisini yumuşçatlamak kucakin yararlanabileceğiniz renklerden birisi de krem rengi. Krem rengi beyaza kıyasla daha ötümlü geçişli ve canlı bir hava oluşturmanız konusunda size yardımcı olabilir.

Antrasit renk koltuk kombinleri ile farklı renklerle uyumlu mağaza dekorasyonu yapılandırmak ve antrasit genelev modellerinden ilham görmek muhtevain tıklayın.

Uysal Tonlar: Antrasit ile uyumlu olan vesair bir renk grubu da hafif tonlardır. Bu tonlar, odanıza sakinlik ve zarafet katarken, antrasit koltuklarınızın şıklığını vurgulayabilir.

Halı seçimlerinde antrasit tonları zeminde derinlik ve sıcaklık esenlarken aynı zamanda mobilya ve sair bezemeli unsurlarla intibak içre kabil.

Report this wiki page